Adverteren op Kennisdomein

Op zoek naar een platform dat de zichtbaarheid van jouw bedrijf kan vergroten en jouw merk online kan versterken? Dan is adverteren op Kennisdomein de oplossing. Denk hierbij aan het plaatsen van artikelen en het integreren van commerciële links in bestaande artikelen. Veel bedrijven zijn je voorgegaan. Onze redactie gaat ook graag voor jou aan de slag!

Direct informatie aanvragen >

Mediapartner worden van Kennisdomein? Lees snel verder >

Commercieel partnerbericht

Wil je jouw autoriteit versterken via linkbuilding? Plaats dan een partnerbericht op Kennisdomein.nl. Hieronder vind je de kenmerken van een partnerbericht:

🟢 Team Kennisdomein schrijft het artikel: Als je zelf een artikel aanlevert, controleren wij vooraf of het voldoet aan onze kwaliteit.
🟢 Permanente plaatsing: Het artikel blijft altijd online, met maximaal twee links* die je zelf aanlevert (inclusief anchor tekst). Daarnaast wordt het een aantal weken uitgelicht op de homepage van Kennisdomein.nl.
🟢 Kwalitatieve inhoud: Informatieve en boeiende teksten, altijd door een menselijke redactie geschreven.
🟢 Geen advertenties: Geen vervelende advertenties of banners; de pagina’s zijn vrij van afleidingen voor een optimale leeservaring.
🟢 Exclusiviteit: Plaats je een partnerbericht, dan heb je het alleenrecht in het artikel; er worden geen andere externe links in het artikel geplaatst.
🟢 SEO-optimalisatie: Het artikel is volledig SEO-proof, inclusief een deeplink naar een relevant artikel op Kennisdomein.nl.
🟢 Minimaal 500 woorden: Kwaliteit staat voorop; elk artikel bevat minimaal 500 woorden.
🟢 Eenvoudige aanpassingen: Wijzigingen na publicatie kunnen eenmalig doorgevoerd worden. Wil je de tekst vooraf inzien? Laat het ons weten.
🟢 Passende categorie: We plaatsen het artikel in de meest relevante categorie op de website.
🟢 Discreet partnerbericht: Alleen onderaan de pagina staat ‘partnerbericht’.
🟢 Afbeeldingen: Lever zelf hoge resolutie afbeeldingen aan of wij plaatsen gratis een unieke afbeelding, gegenereerd met Midjourney.
🟢 Snelle levering: Het artikel wordt binnen 5 werkdagen na opdracht opgeleverd.

Tarief: € 349 incl. permanente plaatsing, excl. btw.

Op Kennisdomein.nl heb je de mogelijkheid om een bestaand artikel te claimen dat perfect aansluit bij jouw merk of bedrijfsvoering. Voeg één of twee commerciële links toe aan een al gepubliceerd, goed presterend artikel en versterk je online aanwezigheid. Ontdek hieronder hoe dit werkt:

🟢 Vrije keuze: Kies zelf een artikel waar nog geen ‘partnerbericht’ label onder staat.
🟢 Kwalitatieve inhoud: Informatieve en boeiende teksten, altijd door een menselijke redactie geschreven.
🟢 Geen advertenties: Geen vervelende advertenties of banners; de pagina’s zijn vrij van afleidingen voor een optimale leeservaring.
🟢 Exclusiviteit: Plaats je een of twee link(s)* in een partnerblog, dan heb je voor een jaar het alleenrecht in het artikel; er worden geen andere externe links in het artikel geplaatst.
🟢 SEO-optimalisatie: De artikelen zijn volledig SEO-proof.
🟢 Discreet partnerbericht: Alleen onderaan de pagina komt ‘partnerbericht’ te staan.
🟢 Snelle levering: Het artikel wordt binnen 2 werkdagen na opdracht opgeleverd.

De hoogte van het tarief wordt bepaald door het aantal views van het artikel. Het aantal views kun je bovenaan ieder artikel vinden.

🟢 Starter 0 – 1000 views
Perfect voor bedrijven die net beginnen met online zichtbaarheid en linkbuilding. Artikelen in deze categorie hebben een beperkt aantal bestaande views, waardoor ze een betaalbare optie zijn om te starten.

Tarief: € 99 per jaar excl. btw

🟢 Groei 1000 – 5000 views
Richt je op een breder publiek met artikelen die al een gemiddeld aantal views genereren. Deze categorie is ideaal voor bedrijven die hun online strategie willen opschalen en meer traffic willen aantrekken.

Tarief: € 299 per jaar excl. btw

🟢 Premium 5000+ views
Kies voor artikelen met een hoog aantal bestaande views en bereik een groot, betrokken publiek. Deze premium categorie is perfect voor bedrijven die maximale impact willen maken en hun merk sterk willen positioneren.

Tarief: € 499 per jaar excl. btw

Informatie aanvragen


Een greep uit onze samenwerkingen

Mediapartner worden van Kennisdomein

Wil je jouw klanten laten profiteren van de unieke mogelijkheden van Kennisdomein? Dat kan! Als mediapartner bied je jouw klanten de kans om hun online autoriteit te versterken door middel van onze advertentievrije, kwalitatieve content en effectieve linkbuilding. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij samen jouw klanten kunnen helpen groeien. Bekijk alvast ons uitgebreide presentatiedocument met feiten en cijfers om jouw klanten te overtuigen van de kracht en impact van Kennisdomein.

Wanneer je aan linkbuilding doet, is het belangrijk om zorgvuldig om te gaan met het aantal links dat je vanaf één pagina naar je website plaatst. Hoewel het mogelijk is om twee links te gebruiken in een partnerbericht op Kennisdomein.nl, adviseren wij sterk om slechts één link te plaatsen. Waarom? Het plaatsen van meerdere links naar dezelfde site vanaf één pagina kan onnatuurlijk overkomen, en dat valt op bij zoekmachines zoals Google. Volgens gelekte informatie uit de bekende Google Leak van eerder dit jaar, lijkt Google specifiek rekening te houden met dit soort linkbuildingtactieken in hun algoritme. Hoewel de exacte impact van deze factor niet helemaal duidelijk is, is het een goed idee om het zekere voor het onzekere te nemen. Ons advies: plaats per pagina maximaal één link naar je website voor een natuurlijker en effectiever resultaat.